Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

466 014 182
737 287 287 (pro lékaře)

O nás

Lidé s infarktem budou v Pardubicích dříve na sále. Oprava nadjezdu u nemocnice je hotová

13.4.2022

Rekonstrukce nadjezdu u Pardubické nemocnice, v jejímž areálu je situováno Kardiologické centrum AGEL, je u konce. Od pátku 15. dubna po něm budou moci jezdit vozidla záchranné služby, MHD, ale také osobní automobily. Rekonstrukce trvala od března 2021 a přinášela v Pardubicích výraznou komplikaci v dopravě i pro vozidla záchranné služby.

„Pacientům, kteří přijížděli autem, potažmo MHD, rekonstrukce také komplikovala příjezd k nám do Kardiologického centra AGEL. I naši zaměstnanci budou mít mnohem příjemnější dojezd do práce, takže jsme moc rádi, je už je oprava mostu hotová,“ uvádí Ing. Zuzana Bartošová, místopředsedkyně představenstva Kardiologického centra AGEL.

Nadjezd Kyjevská byl v rekonstrukci od března 2021. Původně měl být nadjezd znovu otevřen v listopadu 2021, ale závady zjištěné během stavby termín oddálily až do poloviny dubna 2022. Dlouhá oprava mostu způsobovala problémy ve veřejné i osobní dopravě. Komplikace měly i sanitky, které přišly o nejkratší cestu do nemocnice. Provizorně tak mohly jezdit i přes dřevěný mostek přes řeku Chrudimku u tenisových kurtů pod Vinicí.

Nadjezd pochází z roku 1964 a generální opravou prošel až nyní. Propojuje centrum Pardubic s městskou částí Pardubičky, kde se nachází i Kardiologické centrum AGEL.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: