Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

466 014 182
737 287 287 (pro lékaře)

O nás

Rekonstrukce Kardiologického centra AGEL a.s.

11.11.2015

Stavební práce v Kardiologickém centru AGEL a.s. se blíží se ke svému konci. V rámci částečného provozu je již pacientům k dispozici zcela nové vybudované kardiologické pracoviště s novým katetrizačním sálem a denním stacionářem pro pacienty podstupující zákrok ambulantně. Součástí jsou také nové ambulance s čekárnou pro pacienty, kteří přicházejí pravidelně na pooperační kontroly. Rekonstrukce se nyní dokončuje v původních prostorách centra uvnitř budovy Pardubické nemocnice.

Pracoviště je vybaveno špičkovým přístrojovým vybavením. Kromě nového 3D elektroanatomického systému pro mapování krevního řečiště za 6,5 miliónu korun budou mít pacienti k dispozici také moderní angiografickou linku za téměř 20 miliónů korun, která byla hrazena převážně ze strukturálních fondů Evropské Unie. Identickou angiolinku z vlastních prostředků a další medicínskou techniku Kardiologické centrum AGEL nainstaluje do druhého operačního sálu do konce listopadu.

V Pardubicích tak vzniká i díky porozumění a podpoře Pardubického kraje nejmodernější katetrizační a výukové pracoviště. Provoz ve všech prostorách Kardiologického centra AGEL bude slavnostně zahájen na začátku prosince.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: